ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι»

Απογοητευμένος που ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου και κατανόησε τις αποδοκιμασίες του κόσμου της ομάδας.

«Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι»

Ο Αντρέα Στραματσόνι, αναφέρθηκε στο γεγονός πως άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο, είναι στεναχωρημένοι που δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη από τον ΠΑΟΚ, ενώ αγωνίζονταν με ποδοσφαιριστή παραπάνω για περισσότερα από 70 λεπτά, ενώ για την επικείμενη συμφωνία της ομάδας με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα συνεργαστούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

Αισθάνεστε έξτρα πίεση για το όγδοο ντέρμπι χωρίς νίκη και για τις αποδοκιμασίες του κόσμου;

«Σίγουρα αισθανόμαστε άσχημα. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι για τον κόσμο μας και εγώ και οι παίκτες. Σίγουρα όλοι θέλαμε να κερδίσουμε, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, κατά την άποψη μου κάναμε το λάθος στο γκολ αλλά ήταν ένα πολύ καλό σουτ. Προσπαθήσαμε από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή».

Το γεγονός ότι έκανε μόνο δύο φάσεις έχοντας παίκτη παραπάνω για 75 λεπτά είναι ανησυχητικό;

«Ναι σίγουρα. Δεν έχουμε ψάχνουμε δικαιολογίες παίξαμε για 75 λεπτά με παίκτη παραπάνω. Βέβαια και με 11 εναντίον 11 να παίζαμε πάλι θα έπρεπε να κερδίσουμε. Νιώθω στεναχωρημένος γιατί δεν μπορώ να δώσω εναλλακτική στους επιθετικούς. Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό. Σίγουρα ο Λέτο, ο Βιγιαφάνιες χρειάζονται χώρο. Όταν η άμυνα είναι κλειστή χρειάζονται και άλλα στοιχεία».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πιθανό ενδεχόμενο να μην γίνουν τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής την ίδια στιγμή δημιουργεί ανισότητα;

«Είναι πολύ δύσκολο να δώσω μία απάντηση. Θέλω να είμαι ειλικρινής και δεν έχω την γνώση να απαντήσω».

Παρά το ότι η ομάδα προηγήθηκε μετά έχασε την συγκέντρωση της. Πως θα το θεραπεύσει;

«Ναι σωστά. Αυτό είναι το όγδοο ματς με αυτές τις ομάδες και δεν κερδίζουμε. Με δύο διαφορετικούς προπονητές. Πρέπει σίγουρα να διορθωθεί. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο για το οποίο πρέπει να νιώθουμε άσχημα. Δεν πρέπει Είμαστε όλοι δυσαρεστημένοι αλλά όχι για την δουλειά μας. Αν σε κάθε παιχνίδι που κάτι μας πάει άσχημα κατεβαίνουνε και όταν κάτι πάει καλά ανεβαίνουμε δεν μπορούμε να κάνουμε σωστό πλάνο.

Καταλαβαίνω τον κόσμο αλλά πρέπει να προγραμματίσουμε κάποια πράγματα γιατί πιστεύω στο πρότζεκτ. Σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τα πράγματα. Ξέρουμε πως να το κάνουμε. Είδα τους παίκτες μου λυπημένους και ξέρω ότι μπορούμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ και να βγούμε πρώτοι».

Ένα σχόλιο για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα που όπως φαίνεται θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής;

«Αν τελικά καταλήξουν σε συμφωνία με τον πρόεδρο θα είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένας πρωταθλητής και εκτός αυτού μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του αλλά λυπημένος που δεν πήραμε την νίκη και για αυτόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.