ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ

Ζιλμπέρτο τριετίας!

Τα είπε με Γιάννη Αλαφούζο και Αντρέα Στραματσόνι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Τεχνικός διευθυντής της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια ο Βραζιλιάνος.

Ζιλμπέρτο τριετίας!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την επιστροφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό και την ανάληψη της τεχνικής διεύθυνσης της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αντρέα Στραματσόνι και επήλθε η συμφωνία, που αφορά τα επόμενα τρία χρόνια.

Στη συζήτηση των τριών ανδρών συζητήθηκε το πλάνο, που θα ακολουθηθεί από εδώ και στο εξής και αφορά τις μεταγραφές, το χτίσιμο της νέας ομάδας και την επιστροφή στις επιτυχίες σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Εντός της ημέρας θα υπάρξει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.