ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Επιστροφή στις επιτυχίες»

Προετοιμασμένος για την ευκαιρία που του παρουσιάζεται και σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, δείχνει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Επιστροφή στις επιτυχίες»

Ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, μίλησε στην ιστοσελίδα της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται στην πατρίδα του, για τη νέα σελίδα που ανοίγει στη καριέρα του και νιώθει έτοιμος για την πρόκληση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν έκλεισα την ποδοσφαιρική μου καριέρα τον Νοέμβριο του 2015 ξεκίνησα ένα πρότζεκ με συμβουλευτικές υπηρεσίας για τις ομάδες και τους αθλητές μετά την πρόσκληση του φίλου μου, Φάμπιο Μέλο. Το πρώτο μας ταξίδι στην Ευρώπη έγινε στις αρχές του έτους για να παρουσιάσουμε το πρότζεκτ στις ομάδες που έχω μεγάλη αναγνώριση.

Είχαμε συναντήσεις με την Άρσεναλ και τον Παναθηναϊκό παρουσιάζοντας το πλάνο και τη βοήθεια που θα μπορούσαμε να έχουμε στη Βραζιλία. Στον Παναθηναϊκό δεν άρεσε μόνο το συγκεκριμένο πρότζεκτ (εργασίες που γίνονται στη Βραζιλία για ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Σαχτάρ, η Λιόν και η Ουντινέζε), αλλά συνειδητοποίησαν το πόσο σημαντικό ήταν να με καλέσουν για να γίνω τεχνικός διευθυντής, προκειμένου να δημιουργήσω και να εφαρμόσω τις ιδέες μου στην ομάδα».

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τους στόχους του και αν θα τα καταφέρει: «Έχω προετοιμαστεί γι΄ αυτή την ευκαιρία, έχω κάνει μία μεγάλη πορεία αυτά τα 20 χρόνια ως αθλητής. Είναι μία σπουδαία ευκαιρία να εκπροσωπήσω το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας με έναν διαφορετικό τρόπο στην Ευρώπη. Είμαι σίγουρος πως η πρόκληση και το κίνητρο για να αναπτύξω τη δουλειά μου θα βοηθήσει την ομάδα για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.