ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (19:30, ΟΤΕSPORT4/PANATHINAIKOS24.GR)

Ώρα… για break

Η μάχη των τελικών της Α1, ξεκινά, ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στο ΣΕΦ για ένα ακόμα «διπλό», στο Game 1 της σειράς. Χωρίς προβλήματα η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, αφού και ο Διαμαντίδης προπονήθηκε χθες.

Ώρα… για break

Το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στη σειρά των τελικών της Basket League, πλέον, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (19:30, ΟΤΕsport4, panathinaikos24.gr).

Οι «πράσινοι» πλην των Γιάνκοβιτς, Παπαγιάννη, δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα και θέλουν να μπουν δυνατά στη σειρά, δείχνοντας τις προθέσεις τους.

Ο Παναθηναϊκός έχει 37 νίκες, έναντι 28 του Ολυμπιακού, σε τελικούς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα με το πλεονέκτημα έδρας, κατέκτησε και τον τίτλο τις 10, από τις 15 φορές. Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Χριστοδούλου, Σχινάς και Μητσόπουλος.

Πιο αξιόπιστες κι από δημοσκοπήσεις: Το 1.16 των στοιχηματικών για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πολλά
Πιο αξιόπιστες κι από δημοσκοπήσεις: Το 1.16 των στοιχηματικών για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πολλά 99.712 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί λόγω έδρας, δείχνει να είναι πιο έτοιμος σαν ομάδα, την ίδια στιγμή, που ο Παναθηναϊκός προβλημάτιζε με την απόδοσή του, στη σειρά των ημιτελικών με τον Άρη. Ωστόσο, αυτή η σειρά είναι ιδιαίτερη και τα ματς αναμένονται κλειστά και ντέρμπι.

Ο Πεδουλάκης, προσπαθεί να εμφυσήσει στους παίκτες του, μια διαφορετική φιλοσοφία, ωστόσο είναι κάτι δύσκολο, αφού βρίσκεται στην ομάδα περίπου ένα μήνα, ωστόσο έχει τον τρόπο να επικρατεί του Ολυμπιακού, εναντίον του οποίου μετράει 7 νίκες σε 10 ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.