ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Ενδιαφέρον για Κεϊτά

Διακαής πόθος του Στραματσόνι ο 36χρονος μέσος, όπως και ο Ιμπάρμπο, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ντι Μάρτζιο, τόσο ο Σεϊντού Κεϊτά της Ρόμα όσο και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο της Κάλιαρι αποτελούν διακαή πόθο του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο 36χρονος μέσος Σεϊντού Κεϊτα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Ρόμα και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για την ακρίβεια, ο συγκεκριμένος μέσος πραγματοποίησε μία γεμάτη σεζόν, δείχνοντας ότι παρά την ηλικία του μπορεί να σταθεί σ’ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο.

Από την άλλη ο δεύτερο ποδοσφαιριστής, που «τρελαίνει» τον Αντρέα Στραματσόνι σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, είναι ο επιθετικός Ιμπάρμπο. Ο 26χρονος προέρχεται από συνεχόμενους δανεισμούς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι περιζήτητος. Για την ακρίβεια, η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη μιας και υπάρχουν κι άλλες ομάδες, οι οποίες ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σωματοδομή του μοιάζει πολύ μ’ αυτή του πρώην «πράσινου» επιθετικού, Νίκου Καρέλη.

Τέλος, σύμφωνα και πάλι με τον Ιταλό δημοσιογράφο, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει εισηγηθεί ότι θέλει οπωσδήποτε να μείνουν στην ομάδα τόσο ο Κάρλος Ζέκα όσο και Μάρκους Μπεργκ.

Exit mobile version