Ποδόσφαιρο

«Εμείς λαμβάνουμε τις αποφάσεις, όχι ο Μπεργκ»

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν θα δώσει το «παρών» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως επιβεβαίωσε και ο γενικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας, Λαρς Ριχτ.

Η προετοιμασία των Σουηδών για το Euro 2016, ξεκινάει στις 30 Μαΐου και ο Μπεργκ όπως φαίνεται δεν θα συμμετέχει στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής των πλέιφ, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς το παιχνίδι δεν έχει οριστεί ακόμα.

Ο γενικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας, Λαρς Ριχτ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se, ξεκαθάρισε πως ο Μάρκους Μπεργκ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία την ημέρα που πρέπει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Οι διεθνείς ημερομηνίες είναι γνωστές. Πιστεύουμε ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να έχουμε εδώ στον Μάρκους Μπεργκ και θα εξασκήσουμε. Η περίοδος προετοιμασίας για το Euro είναι πολύ μικρή και χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν κληθεί».

Συζητήσατε την πιθανότητα να επιτρέψετε στον Μπεργκ να μείνει στην Αθήνα;

«Όχι, δεν το κάναμε».

Ο Μπεργκ εξέφρασε άποψη περί του θέματος και πως βλέπει την κατάσταση του;

«Δεν είναι ο Μπεργκ αυτός ο οποίος αποφασίζει, εμείς λαμβάνουμε τις αποφάσεις».

Ναι, αλλά συζητήσαμε με τον Μπεργκ για την υπόθεση;

«Τις συζητήσεις που κάναμε, θα τις κρατήσουμε για τους εαυτους μας. Αυτό που του μεταφέραμε είναι ότι ο προπονητής θέλει όλους τους διεθνείς στη διάθεση του, όταν το προβλέπουν οι διεθνείς ημερομηνίες».

Exit mobile version