Ερασιτέχνης

Πρωταθλητές Ελλάδας Β’ κατηγορίας Ανδρών!

Άλλη μία διάκριση για τον Γιάννη Αϊδινιώτη και τους αθλητές τους , μιας και το τμήμα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας στην Θεσσαλονίκη.

Μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Elite Ανδρών και αυτό της Γ’ κατηγορίας, οι πυγμάχοι του Γιάννη Αϊδινιώτη πρόσθεσαν ακόμη έναν τίτλο στη συλλογή τους.

Η διοργάνωση διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο Επταπύργιου στην περιοχή Συκιές στη Θεσσαλονίκη από τις 26 έως τις 29 Μαΐου.

Ο Ανδρέας Κατζουράκης αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των 75 κιλών κερδίζοντας τον Παναγιώτη Μακρή του Εθνικού στον τελικό, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε νικήσει με τεχνικό νοκ άουτ τον Κωνσταντίνο Σπυλιώτη του Πολυδεύκη και στη συνέχεια τον Λεωνίδα Παπαδημητρίου του Αίαντα Χολαργού.

Ο Κωνσταντίνος Καζακίδης στην κατηγορία των 91 κιλών κατέκτησε στο χάλκινο μετάλλιο με νίκη με τεχνικό νοκ άουτ κόντρα στον Δημήτρη Βαρσαμίδη του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

Στον τελικό ο Αλέξανδρος Ζηκόπουλος με ηρωική εμφάνιση αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των 64 κιλών.

Στον ημιτελικό είχε κερδίσει τον Δημήτρη Αθανασίου της Πυγμής, ενώ είχαν προηγηθεί νίκες επί του Ευστάθιου Αντωνά από τη Ρόδο και του Κωνσταντίνου Λελούδα του Λεωνίδα Πειραιά.

Η… dream team! Ο αρχιπροπονητής Γιάννης Αϊδινιώτης, Ζηκόπουλος, Κατζουράκης, Καζακίδης και ο βοηθός προπονητή και πρωταθλητής του Τριφυλλιού, Θοδωρής Ριτζάκης

Στους αγώνες επίδειξης των ακαδημιών, εντυπωσίασε το κοινό ο Παρασκευάς Καλλέας, που πραγματοποίησε εμφάνιση… αυριανού πρωταθλητή!

Οι αθλητές του τμήματος Πάλης του Τριφυλλιού, Βλαδίμηρος Ματίας, Χρήστος και Χάρης Κουτσουρίδης βρέθηκαν στο στάδιο και στήριξαν την προσπάθεια των πυγμάχων μας!

Exit mobile version