ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Ζήτησα την παραμονή του Πέτριτς από άλλο πόστο»

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αλλά και την αποχώρηση του Μλάντεν Πέτριτς από το ποδόσφαιρο, μίλησε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου. Ενώ αποκάλυψε πως έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της ομάδας για την παραμονή του Κροάτη επιθετικού στην ομάδα από άλλο πόστο.

«Ζήτησα την παραμονή του Πέτριτς από άλλο πόστο»

Ο Αντρέα Στραματσόνι μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον Μλάντεν Πέτριτς το απόγευμα του Σαββάτου πριν βγάλει ο Κροάτης την ανακοίνωση ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, ενώ σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, τόνισε πως υπάρχει μια βάση 14-15 παικτών, αλλά περαιτέρω ανάλυση θα γίνει μετά τον αγώνα και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αντίο του Πέτριτς: «Θέλω να πω ευχαριστώ στον Μλάντεν Πέτριτς. Είναι ένας από τους παίκτες που από την πρώτη μέρα που ήρθα με βοήθησε. Αυτός, ο Ζέκα, ο Μπεργκ, ο Ταυλαρίδης. Είναι ένας από τους όχι και τόσο νέους παίκτες. Ήταν μία σημαντική μέρα. Θέλω να τον ευχαριστήσω. Δεν είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την στιγμή αλλά θέλω να τον ευχαριστήσω για την συνεργασία μας. Μιλήσαμε χθες βράδυ. Μετά την κουβέντα έκανε την ανακοίνωση.

Είναι φιτ, είναι πολύ καλός παίκτης και σίγουρα μπορούσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό με μία λογική χρήση. Ήθελα να τον μεταπείσω και να συνεχίσει ένα χρόνο ακόμα. Μου είπε ευχαριστώ. Προσπάθησα να τον πείσω. Παίκτες σαν εκείνον έρχονται από τον πάγκο και αλλάζουν την ροή του ματς.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να ξέρετε και τι είχε προηγηθεί για να καταλάβετε ακριβώς την συζήτηση αυτή. Θα ήθελα ανθρώπους με αυτή την νοοτροπία κοντά στην ομάδα. Μίλησα στον πρόεδρο και του είπα να παραμείνει σε άλλο πόστο στην ομάδα. Είναι καλό για εμένα έχω γύρω μου ανθρώπους με ποδοσφαιρική παιδεία».

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε καθαρές ιδέες. Έχουμε ένα κορμό, μια βάση 14-15 παικτών και πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όλοι αυτή την χρονιά έκαναν λάθος, με πρώτο εμένα, οι παίκτες έκαναν. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα. Πρέπει να τελειώσουμε με τον ΠΑΟΚ, περιμένουμε τα αποτελέσματα. Αν δεν νικήσει η ΑΕΚ έχουμε περισσότερες πιθανότητες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.