ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ήρθαν από την Ισπανία για τον Διαμαντίδη!

Το κύκνειο άσμα του μεγάλου Δημήτρη Διαμαντίδη, δεν αποτέλεσε «θέμα» μόνο στα όρια της ελληνικής επικράτειας, αλλά και της ευρωπαϊκής, με την Ισπανίδα δημοσιογράφο, Alexandra Llambes, να βρίσκεται στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ.

Ήρθαν από την Ισπανία για τον Διαμαντίδη!

Η Ισπανίδα συνάδελφος από το www.planetadeporte.es, μίλησε στο panathinaikos24.gr για το πως βλέπουν στη χώρα της το μεγάλο ντέρμπι αιωνίων: «Το βλέπουν με μεγάλο ενδιαφέρον, γνωρίζουν πως πολλές φορές, μπορεί να γίνουν επικίνδυνα τα πράγματα, αλλά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς κόσμου, αλλά και δημοσιογράφων. Αυτή τη στιγμή, θεωρούν, πως οι δικές τους μεγάλες ομάδες, Μπαρτσα και Ρεάλ, έχουν περισσότερο ταλέντο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός αποτελεί έναν… εφιάλτη και για τους δύο, όποτε χρειάζεται να τον αντιμετωπίσουν, ειδικά στο ΟΑΚΑ. Ο τρόπος που μάχεται και δεν το βάζει κάτω, είναι κάτι που τους φοβίζει πολύ.

Στην Ισπανία θεωρούν τον Παναθηναϊκό (και τον Ολυμπιακό) τις κορυφαίες ομάδες, ωστόσο διαπιστώνουν και οι ιδιοι πως η οικονομική κρίση και τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα, έχουν επηρεάσει το μπάσκετ στην Ελλάδα, κάτι που είναι λογικό, καθώς τα μπάτζετ έχουν πέσει. Το ταλέντο υπάρχει, στην Ισπανία, είναι περισσότερο, ωστόσο η ψυχή που καταφέρουν στο παρκέ οι ελληνικές ομάδες και ειδικά ο Παναθηναϊκός σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, είναι κάτι που κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει».

Οσο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, είπε: «Ο Διαμαντίδης είναι ένας θρύλος της Ευρωλίγκας, ένας τεράστιος παίκτης και γι αυτό το λόγο ήρθαμε εδώ από την Ισπανία να καλύψουμε το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 206.432 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.