Για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη

Πρόταση 2 εκατ. για Ιμπάρμπο

Ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις με την Κάλιαρι, με την πρόταση του «τριφυλλιού» να αφορά την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Ιμπάρμπο, έναντι 2 εκατ. ευρώ.

Οι «πράσινοι» έχουν ως πρώτο στόχο τον Κολομβιανό επιθετικό και οι συζητήσεις με την ιταλική ομάδα συνεχίζονται, με σκοπό να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην Ιταλία για τις επαφές με την Κάλιαρι και σκέφτονται δύο ενδεχόμενα, με τα οποία μπορεί ο Ιμπάρμπο να έρθει στο «τριφύλλι».

Όπως αναφέρει και η «Live Sport», η πρώτη σκέψη, αφορά την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ενώ η δεύτερη, το καθεστώς συνιδιοκτησίας.

Η προσφορά των «πρασίνων» μπορεί να φτάσει και μέχρι τα 2 εκατ. ευρώ για το 50% του Ιμπάρμπο, αλλά όπως φαίνεται η Κάλιαρι έχει υψηλότερες απαιτήσεις, καθώς θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή με τιμή εκκίνησης τα 5 εκατ. ευρώ.

Στο «κόλπο» μάλιστα, έχει μπει σύμφωνα με το δημοσίευμα και η Γαλατάσαραϊ, που πήρε αρνητική απάντηση σε πρόταση δανεισμού που κατέθεσε.

Exit mobile version