ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλλη μια «καλή» δουλειά

Ο πιο…αφανής τεχνικός διευθυντής στην ιστορία του ΠΑΟ, Κάρλος Φρέιτας προσελήφθη στη Φιορεντίνα.

Άλλη μια «καλή» δουλειά

Με την πρόσληψή του στη Φιορεντίνα ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Κάρλος Φρέιτας, προσυπέγραψε την μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του.

Οι «βιόλα» από το 2013 ψάχνουν το «μπαμ» (τρεις σερί σεζόν τερμάτισαν 4οι, φέτος με τον –λατρεμένο της πράσινης εξέδρας, Πάολο Σόουζα βγήκαν 5οι), με τον Πορτογάλο ν’ αναλαμβάνει να τους βοηθήσει. Ο τεχνικός διευθυντής μιλά την ίδια γλώσσα με τον κόουτς κι αναλαμβάνει ακόμα μια σημαντική ομάδα (μετά την Σπόρτιγκ Λισσαβόνας) έπειτα από το επτάμηνο που πέρασε στην Ελλάδα.

Η περίπτωσή του μοναδική στα χρονικά, ήταν μακράν του δεύτερου το πιο…αφανές στέλεχος που πέρασε από τον ΠΑΟ σ’ όλη του την ιστορία. Έμεινε στο πόστο του μόλις εφτά μήνες (ανέλαβε Ιούνιο του ’10, Ιανουάριο του ’11 είπε «αντίο»), ενεπλάκη στις μεταγραφές Γκοβού, Μπουμσόνγκ, Πλεσίς, Λουίς Γκαρσία, Φερνάντες, ωστόσο προσελήφθη σε ταραγμένες διοικητικά εποχές με Τζίγκερ, Πατέρα, Βγενόπουλο να ερίζουν για τα κουμάντα στην ΠΑΕ και δεν μπόρεσε ν’ αφήσει το παραμικρό στίγμα με 100% δική του μεταγραφική επιλογή.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.940 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.