ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Του βάζεις και… κορδέλα!

Κανείς εκ των Μαυρία, Καπίνο, Καρέλη δεν κοστολογήθηκε πάνω από 3.000.000 ευρώ την ώρα που οι Αγγλοι δίνουν (;) για τον Αμπέιντ περίπου τέσσερα!

Του βάζεις και... κορδέλα!

Αν όντως ο Μεχντί Αμπέιντ κοστολογείται περίπου 4.000.000 ευρώ από την πρώην ομάδα του, λίγους μήνες αφότου η Νιουκάστλ τον άφησε να φύγει για Ελλάδα, έχουμε τη γνώμη πως η ΠΑΕ πρέπει να παραχωρήσει τον Αλγερινό και μάλιστα σε… συσκευασία δώρου.

Καμιά σχέση δεν είχε φέτος ο Αφρικανός με την «μηχανή» που αντικρύσαμε τη σεζόν 2013-2014 όταν ο Γιάννης Αναστασίου βρήκε τα κουμπιά του κι ειδικά από την Πρωτοχρονιά κι ύστερα ανέβασε ρυθμούς. Ο «Ολλανδός» είχε καψούρα με τον παίκτη που ήταν πάντα η πρώτη του μεταγραφική επιλογή από τότε που ο νεαρός έφυγε για την Αγγλία κι όταν η ΠΑΕ δέησε να του τον φέρει ο κόουτς δεν πρόλαβε να μακροημερεύσει, η συνεργασία τους κράτησε μόλις μερικές εβδομάδες.

Χωρίς προπονητή να τον καταλαβαίνει και τον ΠΑΟ να μπαίνει σ’ άλλη εποχή μετά τον ερχομό Στραματσόνι, ο Αλγερινός «χάθηκε» στο restart πραγματοποιώντας ελάχιστα καλά παιχνίδια, ενώ έδειχνε και πιο βαρύς. Παρότι η σεζόν του ήταν μετριότατη προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι «καρακάξες» δίνουν 3.8 εκ. ευρώ για να τον δελεάσουν να γυρίσει στη Βόρεια Αγγλία. Στη Νιουκάστλ δεν ξεχνούν ότι ο παίκτης ήταν καταπληκτικός πέρσι το φθινόπωρο με τον Αλαν Παρντιού (που εν συνεχεία απολύθηκε) να τον έχει μόνιμο στην 11άδα, όταν όμως ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Τζον Κάρβερ ο Μεχντί «ξεχάστηκε».

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν το ποσό αληθεύει, ο Παναθηναϊκός θα έχει πετύχει το καλύτερο οικονομικό deal επί εποχής Αλαφούζου, ας μην ξεχνάμε ότι ουδείς εκ των Καπίνο, Καρέλη, Μαυρία, Καρνέζη έφυγε με περισσότερα από 3.000.000 ευρώ κέρδος, ο δε Ορέστης αποχώρησε κοστίζοντας μόλις 1.000.000 στην Ουντινέζε που «τσίμπησε» …τζάμπα τον MVP του τριφυλλιού στην χειρότερη σεζόν της ιστορίας του κλαμπ (2012-2013).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.