ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θετικός βαθμός απέναντι στα φορ Μίλαν, Γιούβε

Ο Λούκα Αντέι εδώ και μήνες ακούγεται διαρκώς για τον Παναθηναϊκό.

Θετικός βαθμός απέναντι στα φορ Μίλαν, Γιούβε

Ο Λούκα Αντέι «κυκλοφορεί» στο πράσινο ρεπορτάζ εδώ και μήνες δείγμα ότι ο Αντρέα Στραματσόνι δεν ξεχνά τον απόφοιτο της ακαδημίας της Ρόμα.

Ο 24χρονος στόπερ της Σασουόλο μπορεί να μην έπαιξε πολύ φέτος (5 ματς) αλλά έβαλε το λιθαράκι του ώστε η ομάδα ν’ αναδείξει καλύτερη άμυνα στο τέλος της σεζόν (40 γκολ παθητικό) από κλαμπ με μεγαλύτερο πορτοφόλι και πλουσιότερο ρόστερ (όπως η Φιορεντίνα, η Λάτσιο, η Ρόμα, η Μίλαν).

Παίζοντας τρία χρόνια στο καμπιονάτο, η Σασουόλο άγγιξε την συμμετοχή στο επόμενο Γιουρόπα Καπ χάνοντας τελικά την 5η θέση από την Φιορεντίνα μόλις για τρεις βαθμούς διαφορά. Ο ξανθομάλλης μπακ πήρε καλό βαθμό αντιμετωπίζοντας Ντριμπάλα, Μάντζουκιτς, Μπαλοτέλι, Μπάκα (οι σούπερ σταρ Μίλαν και Γιούβε δηλαδή) με την Σασουόλο να χάνει δύσκολα στο Τορίνο (0-1) από τους πρωταθλητές και να καταφέρνει θρίαμβο επί των «ροσονέρι» (2-0).

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός του χρόνου θα χρειαστεί μπακ-απ του ευπαθή στους τραυματισμούς Τελάντερ, τη στιγμή που ο Ταυλαρίδης μεγάλωσε κι ο Κουτρουμπής δεν προσφέρει σιγουριά ως στόπερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.