ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Φάνης Χριστοδούλου στο Panathinaikos24.gr

«Δύσκολα θα ξεπεραστεί ο Διαμαντίδης» (pic)

Ο Φάνης Χριστοδούλου μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που όπως τόνισε, δύσκολα θα υπάρξει κάποιος θα πλησιάσει έστω, τον εμβληματικό 3D.

«Δύσκολα θα ξεπεραστεί ο Διαμαντίδης» (pic)

Αυτό που κατάφερε η ομάδα του 1987, έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια μας και τις ζωές μας.

Η θρυλική αυτή ομάδα με την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ, έδωσε το έναυσμα για να γίνει το εθνικό μας άθλημα. Ένας από τους πρωταγωνιστές αυτού του θρίαμβου του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού γενικοτερα, ήταν ο Φάνης Χριστοδούλου.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος παρέθεσε δείπνο προς τιμήν της ομάδας του 1987 29 χρόνια μετά την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ και έτσι βρήκαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
13444137_10210496637878977_2031049004_n

Όταν έχεις έναν ζωντανό θρύλο μπροστά σου, δεν μπορείς να μην τον ρωτήσεις για το έπος του ’87, αλλά και την άποψη του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πείτε μας λίγα λόγια για τον θρίαμβο του ΄87, που έβαλε το μπάσκετ σε κάθε ελληνικό σπίτι και ώθησε γενιές νέων παιδιών στο άθλημα.

«Ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα αυτό που καταφέραμε το ’87, για να ασχοληθεί ο περισσότερος κόσμος στην χώρα μας με το μπάσκετ και οι Έλληνες το αγάπησαν. Το άθλημα είχε μεγάλη διάρκεια και φυσικά συνέχεια επιτυχιών για την εθνική Ελλάδος.»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει δηλώσει πως ήσασταν το ίνδαλμά του, πείτε μου λίγα λόγια για εκείνον τόσο σαν άνθρωπο, όσο και σαν αθλητή.

«Ο Δημήτρης έχει δείξει τα δείγματα γραφής του και άφησε την υπογραφή του, τόσο σαν άνθρωπος όσο και ως αθλητής. Θεωρώ πως είναι ένα πολύ καλό παιδί και τα στοιχεία του στο ελληνικό μπάσκετ, δύσκολα θα ξεπεραστούν.

Αυτό θα φανεί στην διάρκεια του χρόνου και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποιος που θα μπορεί να τον πλησιάσει. Κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρξει στο μέλλον Διαμαντίδης. Όσο για το ότι ήμουν το ίνδαλμά του, πιθανότατα οφείλεται στο ότι είχαμε το ίδιο στυλ παιχνιδιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.