ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι μεταγραφές «πάνω» στον προπονητή

Κανείς από τους παίκτες που ακούγονται δεν έχει προταθεί από τον τεχνικό διευθυντή.

Οι μεταγραφές «πάνω» στον προπονητή

Σ’ αντίθεση με τους προκατόχους του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα -που τρέχει τις πρώτες εβδομάδες της καριέρας του ως τεχνικός διευθυντής- δεν έχει την παραμικρή παρεμβατικότητα στο θέμα των μεταγραφών τις οποίες χειρίζεται εξ ολοκλήρου ο προπονητής. Ούτε ένας παίκτης απ’ όσους έχουν ακουστεί δεν έχει προταθεί από τον Βραζιλιάνο.

Επί Αναστασίου γινόταν το ακριβώς αντίθετο, Νταμπίζας, Φύσσας, Βόκολος έφερναν προτάσεις για ποδοσφαιριστές κι ο «Ολλανδός» έδινε την έγκρισή του χωρίς ν’ ασχολείται με εντοπισμό στόχων. Βέβαια, ο Ζιλμπέρτο στην παρούσα φάση έχει άλλον ρόλο, ενώ έχει αναλάβει και το δύσκολο έργο των αποδεσμεύσεων. Ούτως ή άλλως, χρειάζεται χρόνος για τον Βραζιλιάνο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.