ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΟΝΕ

Κυβίστηση… Κονέ

Αλλαγή στάσης την τελυταία στιγμή από τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος επί της ουσίας «ακύρωσε» τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Έξαλλος ο Στραματσόνι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Goal», ο Κονέ ήταν αυτός ο οποίος με την αλλαγή της στάσης του, έβαλε φρένο στη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, ο οποίος τα είχε βρει σε όλα με την Ουντινέζε και είχε συμφωνήσει προφορικά με τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο Ιταλός τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε με τον ποδοσφαιριστή την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Κονέ να βλέπει με θετικό μάτι τη μετακόμισή του, έπειτα ο «Στράμα» συνομίλησε με τον Τζίνο Πότσο, πρόεδρο της Ουντινέζε, όπου συμφώνησαν-προφορικά-για την παραχώρηση του Κονέ.

Η αλλαγή στάσης από πλευράς Κονέ, το βράδυ του Σαββάτου, ήταν αυτό που διαφοροποίησε την κατάσταση. Ο 29χρονος μέσος, αποφάσισε να παραμείνει στην Ιταλία και να προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή της Ουντινέζε, Τζουζέπε Ιακίνι. Όπως είναι εύλογο, η εξέλιξη αυτή, δεν άρεσε καθόλου στον Στραματσόνι, ο οποίος έγινε έξαλλος και δυσαρεστήθηκε από την τροπή της υπόθεσης.

Exit mobile version