ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει να πάει στα σίγουρα

Ο χρόνος πιέζει για τα προκριματικά γι αυτό ο κόουτς εμπιστεύεται κυρίως παίκτες από το καμπιονάτο που ξέρει ότι θα του κάνουν τη δουλειά.

Θέλει να πάει στα σίγουρα

Γιατί το 90% των μεταγραφικών στόχων προέρχονται από το καμπιονάτο, θα μπορούσε εύκολα ν’ αναρωτηθεί κανείς βλέποντας τους ποδοσφαιριστές που παρελαύνουν από πρωτοσέλιδα/οθόνες από το Νοέμβρη.

Οι λόγοι προφανείς: Ο κόουτς ξέροντας απέξω κι ανακατωτά τους παίκτες που αγωνίζονται στην πατρίδα του τους θέλει στο Κορωπί γιατί έχει στο μυαλό του να συνεργαστεί με αθλητές που θα τον εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού.

Φέρνοντας κάποιο ποδοσφαιριστή που δεν τον γνωρίζει καλά θα χρειαστεί να τον διδάξει προηγουμένως για να του δώσει ρόλο μόνο που μετά από μια τριετία υπομονής χρόνος για να χτιστεί κάτι δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια. Καταρχάς ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ να μπει στους ομίλους του ΓιουρόπαΚαπ κάτι που δεν επιτρέπει πειραματισμούς κι επιβάλλει τα μικρότερα δυνατά ρίσκα την περίοδο που η ομάδα της περιόδου 2016-2017 θα καλουπώνεται.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.