ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι αριθμοί δεν υπαγορεύουν και προσόντα

Ο ΠΑΟ θέλει να δέσει το κέντρο του αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα βρει τοπ παίκτες μόνο στα υψηλά ράφια.

Οι αριθμοί δεν υπαγορεύουν και προσόντα

Ως γνωστόν ο ΠΑΟ ψάχνει «εξάρι» και «οκτάρι» ποιότητας που θα του επιτρέψει να δέσει αρμονικά τις γραμμές του. Φέτος ο προπονητής αφού είδε ότι δεν πρόκειται να δει προκοπή με τον Εσιέν δοκίμασε μεσοβέζικες λύσεις που δεν έφεραν αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώντας π.χ τον Ζέκα στο «6» και στα πλευρά του Κουτρουμπή, Αμπέιντ η ομάδα είχε δύο βαριά κορμιά που δεν μπορούσαν με ευκολία να κόψουν φάσεις στα πλάγια κάτι που έφερνε έξτρα πίεση στα ακραία μπακ.

Όταν παίζεις χωρίς εξτρέμ θες ποδοσφαιριστές που θα καλύπτουν μεγάλα μήκη και ει δυνατόν να είναι ταχείς για να βοηθούν στην ανάπτυξη ώστε να γεμίζεις παίκτες τα αντίπαλα καρέ. Την πρώτη χρονιά του Αναστασίου αυτοί οι ρόλοι καλύφτηκαν μ’ επιτυχία από Ατζαγκούν, Πράνιτς. Όταν στο κέντρο έχεις παιδιά δίχως έκρηξη αναγκάζεις την ομάδα να επιτίθεται με λιγότερους.

Επειδή η σεζόν που τέλειωσε προσφέρει φρέσκιες μνήμες η εξαιρετική παρουσία Σιμόες, Γιόχανσον στην «καρδιά» της ΑΕΚ αποδεικνύει ότι πολλές φορές τα μπάτζετ δεν μετράνε. Φέτος στην Ελλάδα ήρθαν Εσιέν, Καμπιάσο κι οι κομβικότεροι ανασταλτικοί χαφ ήταν εκείνοι της «Ένωσης» που κόστισαν «ψίχουλα», δείγμα ότι το νούμερα του παίκτη πολλές φορές δεν υπαγορεύουν και τα προσόντα του.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.