ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάει για +30 γκολ

Ο Μάρκους Μπεργκ φέτος δεν θα έχει στο πλευρό του παιδαρέλια (Κλωναρίδης, Καρέλης), ούτε βετεράνους (Πέτριτς) των οποίων τα καλύτερα χρόνια της καριέρας τους βρίσκονταν στο παρελθόν.

Πάει για +30 γκολ

Αν σε λίγες ώρες ο Μάρκους Μπεργκ μείνει «στα ρηχά» κόντρα στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός θα περάσει ήρεμο καλοκαίρι όσον αφορά τον κορυφαίο του σταρ αφού έχοντας κακό Euro στα πόδια του ο Σουηδός αποκλείεται να έχει βαρβάτη πρόταση που θα τον κάνει να σκεφτεί τη φυγή του από την Ελλάδα την οποία η συμβία του λατρεύει.

Μπροστά στη μαυρίλα που επικρατεί γι άλλη μια χρονιά ο Σκανδιναβός είναι ένας από τους ελάχιστους λόγους που κάνει τους πράσινους να χαμογελούν. Ο ποδοσφαιριστής θα ξεκουραστεί και κατόπιν θα ξεκινήσει την προετοιμασία της (μαντεύουμε) πιο ενδιαφέρουσας σεζόν στην εν Ελλάδι καριέρα του αφού ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν μαζευτεί τόσοι ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί με δυνατότητα να εκτοξεύσουν τους αριθμούς του. Πρόγευση πήραμε ήδη βλέποντάς τον με Λέτο, «Βίγια», σ΄ αυτούς θα προστεθεί (;) ο Ιμπάρμπο ενώ Μπουμάλ, Βλαχοδήμος θα κάνουν προετοιμασία κι ελπίζουμε να δείξουν την ποιότητα που τους χαρακτηρίζει.

Ο Μάρκους αποτελεί φαινόμενο αφού μπορεί για πλάκα να παίξει απέναντι σε δύο στόπερ, η άριστη τεχνική του του επιτρέπει να υποδέχεται μπάλες όπως κι αν του πασάρουν ακόμα κι αν οι μπακ έχουν «βιδωθεί» πάνω του. Παρά το μπόι του –που θεωρητικά τον κάνει δυσκίνητο- τον έχουμε δει άπειρες φορές να ελευθερώνεται και να εκτελεί «με τη μία». Σκεφτείτε τι ομάδα μπορεί να φτιάξει ο Στραματσόνι άμα βρει δύο χαφ «θηρία» που θα επιτρέψουν στον ΠΑΟ να έχει πολλή ώρα τη μπάλα στα πόδια σημαδεύοντας διαρκώς τους μπροστινούς που χαρακτηρίζονται από ποιότητα, ταχύτητα, έφεση στο να προσφέρουν λύσεις ότι κι αν σκαρφιστεί ο αντίπαλος.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιταλός μπορεί να έχει ακούσει τα μύρια όσα για το κοουτσάρισμά του αλλά το μάτι του από παίκτες κόβει. «Ξέθαψε» τον Μολέδο, επέμενε στον «Βίγια» αφήνοντας –παρά τις ενστάσεις -το Νίνη να πάει Βέλγιο, ευλόγησε τον ερχομό Λέτο επιμένοντας στο δίδυμο με τον Μάρκους παρότι ο Αργεντινός ήταν αγύμναστος, βρήκε το κουμπί του Μπουμάλ που στα πρώτα ματς έκανε παππάδες πριν τον πάει πίσω ο τραυματισμός του. Ο Μπεργκ -αν αξιοποιηθεί καταλλήλως -μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τα 30 γκολ του χρόνου, αυτή τη φορά δεν θα έχει στο πλευρό του παιδαρέλια (Κλωναρίδης, Καρέλης), ούτε βετεράνους (Πέτριτς) των οποίων τα καλύτερα χρόνια της καριέρας τους βρίσκονταν στο παρελθόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.