ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ "ΧΤΙΣΙΜΟ"

Έφτασε η αποστολή, το απόγευμα η πρώτη προπόνηση

Ο Παναθηναϊκός «προσγειώθηκε» στο Ντίσελντορφ και από εκεί μεταφέρεται οδικώς για το Τέγκελεν της Ολλανδίας, όπου θα ξεκινήσει το «χτίσιμο» για τη νέα χρονιά.

Έφτασε η αποστολή, το απόγευμα η πρώτη προπόνηση

Πριν από λίγη ώρα η αποστολή του Παναθηναϊκού προσγειώθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Από εκεί θα μεταφερθεί στο Τέγκελεν της Ολλανδίας με το πούλμαν της ομάδας και στις 20:00 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους, που θα είναι περισσότερο χαλάρωμα, λόγω του ταξιδιού.

Η θερμοκρασία στο Τέγκελεν είναι ιδανική, αφού δεν ξεπερνά τους 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ την ώρα της προπόνησης αναμένεται να κυμαίνεται σε χαμηλότερα επίπεδα.

Με την αποστολή ταξίδεψε φυσικά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Ιβάν Ιβανόφ, ενώ αύριο αναμένονται στην Ολλανδία οι Ιμπάρμπο και Χουλτ, αν όλα πάνε καλά στις τελικές διαπραγματεύσεις και υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ