ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η γκολάρα του Βλαχοδήμου και ο ηγετικός «Βίγια»

Η πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφος και το μίνι δίτερμα είχε δύο πρωταγωνιστές. Τους... μπαλαδόρους Βλαχοδήμο και Βιγιαφάνιες, που έκλεψαν την παράσταση με τις ενέργειές τους.

Η γκολάρα του Βλαχοδήμου και ο ηγετικός «Βίγια»

Είναι αλήθεια πως ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος δεν εκμεταλλεύτηκε όσες ευκαιρίες πήρε από τον Στραματσόνι το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Με εξαίρεση κάποιες… εξάρσεις, η απόδοσή του όσες φορές χρησιμοποιήθηκε κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Και η καλοκαιρινή προετοιμασία μοιάζει ως ευκαιρία για τον ίδιο, όχι μόνο να αποδείξει πως αξίζει, αλλά και να καθιερωθεί.

Στην πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους, έδειξε μεγάλη διάθεση και όρεξη. Στο μίνι δίτερμα, ο Στραματσόνι τον χρησιμοποίησε στο αριστερό «φτερό». Ο Βλαχοδήμος σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ με σουτ στην κίνηση, που έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων, ήταν ομαδικός, έπαιζε με μία επαφή και δοκίμαζε αρκετές φορές να βρει δίχτυα.

Την παράσταση έκλεψε και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός μέσος έβγαλε από… νωρίς την ποιότητα του, είχε 2-3 μαγικές ενέργειες και ζητούσε συνεχώς μπάλα ώστε να φτιάχνει παιχνίδι για την ομάδα του. Ο «Βίγια» θα είναι κομβικός στον νέο Παναθηναϊκό. Ένας από τους ηγέτες του. Και ο προπονητής του θέλει να του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ