ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βίκτορ Ιμπάρμπο

«Να κάνουμε σπουδαίο πρωτάθλημα»

Λίγη ώρα μετά την πρώτη του προπόνηση, ο Κολομβιανός μίλησε για τις εντυπώσεις του από τον Παναθηναϊκό και τους στόχους του ίδιου και της ομάδας.

«Να κάνουμε σπουδαίο πρωτάθλημα»

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο έφτασε στην Ολλανδία το απόγευμα της Πέμπτης και την Παρασκευή το πρωί προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Κολομβιανός επιθετικός, μετά το τέλος του προγράμματος, μίλησε στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου για τις πρώτες του εντυπώσεις, αλλά και τους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

«Είναι η πρώτη μέρα. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή και το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ότι μπορούμε, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα», ανέφερε ο Ιμπάρμπο, ο οποίος μιλώντας για το πότε θα είναι έτοιμος, ανέφερε. «Έκανα δεκαπέντε μέρες διακοπές. Δεν είμαι έτοιμος αλλά θέλω το συντομότερο δυνατό να είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα».

Όσον αφορά τη θέση στην οποία θα αγωνίζεται, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού τόνισε πως όλα είναι θέμα Στραματσόνι. «Η απόφαση είναι του προπονητή. Εκείνος θα μου πει τι πρέπει να κάνω και εγώ είμαι διαθέσιμος για αυτόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ