ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Δεν πήρε η καλύτερη ομάδα το πρωτάθλημα»

Απαγορευμένες ουσίες και ξενύχτια. Διαμαντίδης και Σπανούλης. Διαιτητές, τελικοί, Τζόρτζεβιτς. Ο Τζέιμς Γκιστ κάνει την εξομολόγηση της ζωής του στο SDNA. Με ατάκες που θα ξαφνιάσουν.

Γκιστ: «Δεν πήρε η καλύτερη ομάδα το πρωτάθλημα»

Τι συμβαίνει όταν δυο άνθρωποι συναντιούνται στις διακοπές τους και κάθονται στο ίδιο τραπέζι μιλώντας για μπάσκετ; Μια συζήτηση… αληθινό περιβόλι!

Ο Τζέιμς Γκιστ ήταν ο πρωταγωνιστής του basketball camp της Costa Navarino που πλέον έχει γίνει καλοκαιρινός θεσμός. Ένα προπονητικό καμπ που συνδυάζει μαθήματα μπάσκετ από αστέρια που λάμπουν στα ευρωπαϊκά γήπεδα με παιχνίδια στις νεροτσουλήθρες, ατελείωτες βουτιές και πολλή διασκέδαση στις υπέροχες εγκαταστάσεις του εκπληκτικού resort. Σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σαν μπασκετική εγκατάσταση από το βοηθητικό του ΟΑΚΑ, ο Γκιστ πήρε τη σκυτάλη από τους Παπαλουκά και Πετγουέι και μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους (Βαγγέλης Αγγέλου, Βασίλης Σούλης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Νίκος Παπανικολόπουλος, Θανάσης Γιαπλές, Σταύρος Μυκονιάτης) έβγαλε όλη του την ενέργεια στο παρκέ διδάσκοντας στα πιτσιρίκια που συμμετείχαν στο καμπ τα μυστικά του μπάσκετ, πειθαρχία, κανόνες και κυρίως προσφέροντας πολλές και χρήσιμες συμβουλές για το άθλημα και την προπόνηση για την συνεχή βελτίωση τους.

Κι όταν η προπόνηση τελείωσε, ήρθε να εξηγήσει μπροστά στο μαγνητόφωνο τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουν, φέρνοντας ως παράδειγμα τον εαυτό του.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.