ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εντυπωσιακός ο Φινλανδός

«Χτυπάει» ενδεκάδα ο Λουντ

Ο Ρόμπιν Λουντ ήταν μία από τις φετινές εκπλήξεις στην Ολλανδία και έχοντας εντυπωσιάσει τον Αντρέα Στραματσόνι, δείχνει αποφασισμένος και έτοιμος για μία θέση στο βασικό σχήμα.

«Χτυπάει» ενδεκάδα ο Λουντ

Από τα τέλη της περασμένης σεζόν, ο Ρόμπιν Λουντ άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι του, με αποκορύφωμα την εμφάνιση του στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ, όπου μάλιστα άνοιξε το σκορ και πέτυχε το πρώτο του γκολ με το «τριφύλλι».

Ο Φινλανδός συνέχισε στα ίδια επίπεδα και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, ήταν η ευχάριστη έκπληξη στις προπονήσεις της ομάδας, δούλεψε πολύ και δείχνει να διεκδικεί πλέον θέση στη μεσαία γραμμή της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού, όπου η αλήθεια είναι πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Ορεξάτος και έχοντας μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας, ο Λουντ έχει δείξει πολύ μεγάλη βελτίωση το τελευταίο διάστημα, σημείωσε γκολ στο φιλικό επί της Άαχεν, αλλά και σε αυτό εναντίον της Οσμαλινσπόρ και με την ψυχολογία πλέον στα ύψη είναι έτοιμος για ακόμα καλύτερα πράγματα στη διάρκεια της σεζόν.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Λουντ δοκιμάστηκε ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως αριστερός χαφ στο 4-4-2, θέση από την οποία σημείωσε και το γκολ επί των Τούρκων και το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μία θέσεις, του δίνει σίγουρα ακόμα ένα θετικό πρόσημο.

Ο Λουντ αναμένεται να πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, λόγω και του αυξημένου ροτέισον που επιθυμεί ο Αντρέα Στραματσόνι και από τη νέα σεζόν που αρχίζει επίσημα σε λίγες ημέρες, θα έχει τον χρόνο να δείξει ακόμα περισσότερα στον τεχνικό του «τριφυλλιού», ενώ δεν αποκλείεται να είναι και βασικός στα παιχνίδια των προκριματικών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.