ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο κορυφαίος ψηλός στην Ευρώπη (vids)

Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού, με τον Εξάστερο να πραγματοποιεί μία πολύ μεγάλη μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα.

Ο κορυφαίος ψηλός στην Ευρώπη (vids)

Ο Μπουρούσης, έρχεται στο «τριφύλλι» μετά την κορυφαία σεζόν της καριέρας και αν κάποιος έχει δει τα παιχνίδια της Λαμποράλ και όχι μόνο, καταλαβαίνει το τι μπορεί να προσφέρει ο 32χρονος σέντερ στον Παναθηναϊκό.

Άψογος κάτω από το καλάθι, δυνατός και καλός ριμπάουντερ, ο Μπουρούσης ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο, καθώς έχει το μακρινό σουτ, αλλά και το ένστικτο της δημιουργίας.

Όμως επειδή πολλές φορές τα λόγια δεν αρκούν απολαύστε τον σε μερικές από τις κορυφαίες του στιγμές.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.838 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1. Οι 32 πόντοι που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα

2. Οι 25 πόντοι που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

https://youtu.be/8nBBg-uwQm0

3. Οι 22 πόντοι που έβαλε στον ημιτελικό του φάιναλ φορ κόντρα στη Φενέρ

https://www.youtube.com/watch?v=ZmDg2w0YDB0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.