ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το who is who του Γεωργιανού

Μαρκοϊσβίλι ο «εκλεκτός» (pics, vids)

O Μανουσάρ Μαρκοϊσβίλι είναι ο «εκλεκτός» για τη θέση «3», με τον Παναθηναϊκό να κάνει προσπάθειες ώστε να προσθέσει στο ρόστερ του, ένα πολύτιμο «εργαλείο» με μεγάλες παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο.

Μαρκοϊσβίλι ο «εκλεκτός» (pics, vids)

Ο Γεωργιανός σμολ φόργουορντ, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες ώστε να ντυθεί στα πράσινα, αφού ο Παναθηναϊκός φορτσάρει τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του και έρχεται υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη, ώστε να δώσει λύσεις στο μακρινό σουτ, αλλά και στην άμυνα.

manuchar-markoishvili-cska-moscow-practices-final-four-madrid-2015-eb14

Ο 30χρονος διεθνής, έρχεται από μία σεζόν με τη φανέλα της Νταρουσάφακα με 32 συμμετοχές στην Euroleague, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει με επιτυχία από τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γαλατάσαραϊ, Καντού, Ολύμπια Λιουμπλιάνας και Μπενετόν Τρεβίζο, από όπου ξεκίνησε ουσιαστικά και την καριέρα του.

Παίκτης με αρκετά αξιόπιστο σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά και καλός αμυντικός, ο Μαρκοϊσβίλι είναι εκείνος που θέλει ο Αργύρης Πεδουλάκης για τη θέση «3», εκεί όπου θα βρίσκεται ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αλλά όχι όπως φαίνεται και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 208.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
{B76CFB6C-A33D-4448-9360-4F48D1EEB5E1}flexible

Ο Μαρκοϊσβίλι την περασμένη σεζόν με την Νταρουσάφακα σε 32 συμμετοχές, είχε 6.2 πόντους στην Ευρωλίγκα, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα 7 πόντους μέσο όρο, ολοκληρώνοντας  τη σεζόν με 47% ποσοστό από τη γραμμή του τριπόντου, δείχνοντας πως αυτό είναι ένα από τα δυνατά του «όπλα».

Μεγάλο πλεονέκτημα στην περίπτωση του Γεωργιανού άσου, το γεγονός πως διαθέτει πλούσια εμπειρία από την Euroleague με παραστάσεις σχεδόν μία δεκαετία. Την καλύτερη του εμφάνιση στη διοργάνωση, την έκανε τη σεζόν 2011-2012, όταν με τη φανέλα της Καντού σημείωσε 32 πόντους (4/7 διπ., 5/10 τριπ.) στη νίκη με 77-71 επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.