ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με μέσο όρο τα 26 χρόνια

Χαμηλό μέσο όρο ηλικίας θα έχει και τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός, συνδυάζοντας την εμπειρία με την «εκρηκτικότητα» και το ταλέντο.

Με μέσο όρο τα 26 χρόνια

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό, λίγο πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέα σεζόν, καθώς υπάρχει αναμονή στην περίπτωση στόπερ, αλλά και σε εκείνη του επιθετικού.

Ο Αντρέα Στραματσόνι, έχοντας εξ’ αρχής ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του, προχώρησε σε μεταγραφές που θα προσφέρουν εμπειρία στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν (π.χ Λεντέσμα, Ιβανόφ), αλλά παράλληλα στο ρόστερ παραμένει και το νεανικό στοιχείο που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια με τις προσθήκες των Γουακάσο, Χουλτ και Ρέις.

Οι «πράσινοι», ολοκλήρωσαν την περσινή σεζόν με μ.ο ηλικίας τα 27.08 χρόνια, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Σούπερ Λίγκας, ενώ φέτος ο αριθμός πέφτει ακόμα περισσότερο, με τον μ.ο να είναι μέχρι στιγμής στα 26.5 χρόνια.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως γίνεται αντιληπτό, το ρόστερ της νέας σεζόν συνδυάζει την εμπειρία και τη νεανικότητα, με τον Αντρέα Στραματσόνι να προσπαθεί να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, ικανό να σταθεί και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες με μεγάλη πορεία στην «πλάτη» τους, όπως οι Λέτο, Μπεργκ και φυσικά ο Λεντέσμα, ενώ την ίδια στιγμή, έρχονται να ρίξουν το μέσο όρο οι Κλωναρίδης, Παναγιώτης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Μαρινάκης και Χουχούμης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.