ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βόμβα Χρυσόγονου: «Να διασφαλιστεί ότι δε θα πάρει τηλεοπτική άδεια ο Εσκομπάρ»!

Σάλος από τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Χρυσόγονου για τις τηλεοπτικές άδειες: «Να διασφαλίσουμε ότι στη Δημοκρατία της Κολομβίας δε θα πάρει άδεια ο Εσκομπάρ»!

Βόμβα Χρυσόγονου: «Να διασφαλιστεί ότι δε θα πάρει τηλεοπτική άδεια ο Εσκομπάρ»!

Βόμβες από το καθηγητή Συνταγματικού δικαίου και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Χρυσόγονο. Ο κύριος Χρυσόγονος φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.

Όπως σημείωσε, δεν πρέπει ΜΜΕ να βρεθούν στα χέρια ανθρώπων που σχετίζονται, σύμφωνα με τα λεγόμενά του με το οργανωμένο έγκλημα.

Ο Ευρωβουλευτής, μάλιστα αποκαλεί τη χώρα «δημοκρατία της Κολομβίας», ενώ τονίζει ότι δεν πρέπει να πέσει τηλεοπτικός σταθμός στα χέρια του «Πάμπλο Εσκομπάρ».

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.