ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλές εντυπώσεις από Ιμπάρμπο

Μαχητικός, γρήγορος και με συμμετοχή στο 2-0, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρώτο του παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Καλές εντυπώσεις από Ιμπάρμπο

Ο Κολομβιανός άσος, αγωνίστηκε για 64 λεπτά στο πλευρό του Μάρκους Μπεργκ και μπορεί να μην σκόραρε, αλλά έδειξε καλά στοιχεία στη διάρκεια που έμεινε στο χορτάρι.

Ο Ιμπάρμπο, ήταν μέσα στις φάσεις, έβαζε το κορμί του χωρίς να φοβηθεί για να κερδίσει την μπάλα και ήταν κινητικός σε όλη τη διάρκεια που αγωνίστηκε, ανοίγοντας παράλληλα χώρους και στον Μπεργκ που έπαιξε δίπλα του.

Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε και η φάση του 2-0 για τον Παναθηναϊκό, με το γκολ να αρχίζει έπειτα από την εξαιρετική συνεργασία του με τον Χουλτ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.448 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τις καλές στιγμές του στην αναμέτρηση και η έξυπνη πάσα που άφησε κάτω από τα πόδια στο πρώτο ημίχρονο για τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος δεν κατάφερε να «χρεώσει» στον Ιμπάρμπο την ασίστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.