Τι του είπε ο Ντομινίκ Ουΐλκινς

Σίνγκλετον: «Τα πάντα με τον Παναθηναϊκό»

Τους λόγους για τους οποίους ήρθε στον Παναθηναϊκό, αλλά και τους στόχους της ομάδας, ανέφερε ο Κρις Σίνγκλετον σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Αμερικανός άσος ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, δηλώνει έτοιμος για… μεγάλα πράγματα, ενώ εκθειάζει τον Γιάννη Μπουρούση!

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του 26χρονου Αμερικανού στην εφημερίδα «Αγορά»:

Για τις προσδοκίες του με τον Παναθηναϊκό: 

«Με τη νέα μου ομάδα θέλω να κερδίσω τα πάντα. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του ρόστερ δείχνουν ότι αυτοί ακριβώς είναι οι στόχοι μας. Οι προσδοκίες είναι υψηλότατες και είμαι έτοιμος να τις κάνω πραγματικότητα».

Για το κίνητρό του: 

«Υπάρχει μεγάλο κίνητρο από το να είσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, σε μία ιστορική ομάδα; Με αυτή τη μεταγραφή ανεβαίνω κι εγώ επίπεδο. Ο στόχος μου είναι σαφής. Ένα ακόμη αστέρι, για τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο. Άλλωστε, στον Παναθηναϊκό κάθε χρόνο αυτός πρέπει να είναι ο στόχος, αυτή είναι η ιστορική παρακαταθήκη της ομάδας».

Για τον λόγο που έμεινε στην Ευρώπη: 

«Δεν βιάζομαι, δεν έχω άγχος για ένα τέτοιο βήμα. Όλοι μού έλεγαν να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ο τρόπος που με προσέγγισαν ήταν πραγματικά πολύ τιμητικός. Ακόμα και οι φίλαθλοί μας επικοινώνησαν μαζί μου. Μου έδωσε τις καλύτερες πληροφορίες και ο Ντομινίκ Γουίλκινς. Μου είπε πόσο ευτυχισμένο μπορεί να με κάνουν η ομάδα και η Ελλάδα. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι».

Για τη συνεργασία του με τον Μπουρούση: 

«Πέρυσι παίξαμε αντίπαλοι στον μικρό τελικό. Ήταν “φονιάς”. Ευτυχώς εφέτος θα είμαστε συμπαίκτες. Ο Μπουρούσης είναι κορυφαίος στην Ευρωλίγκα και για αυτό προσέλκυσε και το ενδιαφέρον των Σπερς. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του».

Exit mobile version