ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Πικ

«Σε συζητήσεις με Ισαάκ Φοτού ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με το γνωστό και έγκυρο δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ισαάκ Φοτού.

«Σε συζητήσεις με Ισαάκ Φοτού ο Παναθηναϊκός»

Ο 22χρονος πάουερ φόργουρντ, βρίσκεται όπως φαίνεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη Ζαραγόσα.

Όπως αναφέρει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ, οι «πράσινοι» έχουν μπει δυνατά στο «κόλπο» απόκτησης του Νεοζηλανδού άσου, ο οποίος έχει buy-out με την ομάδα του, που ισχύει μέχρι τις 25 Ιουλίου.

Την περασμένη σεζόν, ο 22χρονος άσος που από το 2012 εώς το 2014 πήγε στο Κολλέγιο Hawaii της Αμερικής, πραγματοποίησε 52 συμμετοχές σε ισπανικό πρωτάθλημα και Eurocup, έχοντας 8.1 πόντους και 4 ριμπάουντ μ.ο ανά αγώνα, σε 22 λεπτά που έμενε στο παρκέ.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 187.659 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O Φοτού, είχε κάνει καλές εμφανίσεις με τη Νέα Ζηλανδία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014 στην Ισπανία, ολοκληρώνοντας τη διοργάνωση με 9.5 πόντους και 4.5 ριμπάουντ σε έξι παιχνίδια, κάτι που έφερε τη μεταγραφή του στην ισπανική ομάδα.

Οι πράσινοι, σύμφωνα και πάλι με τον Ντέιβιντ Πικ, «χτύπησαν» την πόρτα της Μπάμπεργκ για τον Νικολό Μέλι, αλλά η αρνητική στάση των Γερμανών, έφερε στο προσκήνιο τον Φοτού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.