ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ποιες παραλίες στην Αττική είναι ακατάλληλες για μπάνιο

Στο μικροσκόπιο έβαλε το ΠΑΚΟΕ συνολικά 151 παραλίες της Αττικής και των γύρω περιοχών, ώστε οι λουόμενοι να γνωρίζουν σε ποιες παραλίες τα νερά είναι καθαρά, σε ποιες λιγότερο καθαρά ή σε ορισμένες περιπτώσεις και τελείως ακατάλληλα, λόγω αυξημένου μικροβιακού φορτίου.

Ποιες παραλίες στην Αττική είναι ακατάλληλες για μπάνιο

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ελέγχων του ΠΑΚΟΕ, το οποίο πραγματοποίησε ελέγχους για 36η χρονιά σε μικροβιολογικά εργαστήρια, μία στις τρεις παραλίες το 2015 κρίθηκε ως ακατάλληλη.

Οι μετρήσεις διενεργήθηκαν από τις 2 έως και τις 25 Μαΐου, και οι τιμές που εμφανίζονται δίπλα σε κάθε περιοχή είναι το αποτέλεσμα τριπλής δειγματοληψίας από κάθε σημείο, έτσι ώστε να περιοριστεί δραματικά -σύμφωνα με το ΠΑΚΟΕ- ο παράγοντας της «τυχαιότητας», κάτι το οποίο συμβάλλει στην αξιοπιστία αλλά και στην ακρίβεια του αποτελέσματος. Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΚΟΕ διαθέτει ιδιόκτητα πιστοποιημένα εργαστήρια.

Δείτε τις «απαγορευμένες» παραλίες με ένα κλικ εδώ…

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 933.027 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.