ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Με έφερε ο Αφρουδάκης»

Ο Τηλέμαχος Πίσσας, το νέο απόκτημα του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού, σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μιλάει για τη μεταγραφή του και τον κόσμο του «τριφυλλιού», ενώ αποθεώνει τον Γιώργο Αφρουδάκη.

«Με έφερε ο Αφρουδάκης»

Ο νεαρός περιφερειακός, που ανακοινώθηκε χθες από το «τριφύλλι», μίλησε στην «Πράσινη».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω έτοιμος για την πρόκληση και την ευκαιρία που μου δίνει ο Παναθηναϊκός, ένας τόσο μεγάλος σύλλογος με πλούσια ιστορία.

Η περίπτωση του Παναθηναϊκού με ενδιέφερε από πέρσι. Φέτος όμως ήρθα σε επικοινωνία με τον Γιώργο Αφρουδάκη ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου, θέλοντας να με πάρει στην ομάδα και έτσι άρπαξα την ευκαιρία να συνεργαστώ φέτος με ένα τόσο μεγάλο σωματείο, έναν καταξιωμένο προπονητή σαν τον Τεό Λοράντο και με τον Γιώργο Αφρουδάκη όπου έχω τεράστια εκτίμηση προς το πρόσωπο του».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο παλμός της κερκίδας δίνει πάντα κίνητρο στους παίκτες ποσό μάλλον αυτή του Παναθηναϊκού, γι’ αυτό θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι να μας βοηθάει να φτάνουμε στη νίκη. Είναι έξτρα κίνητρο ο κόσμος στο πλευρό μας ποσό μάλλον όταν δημιουργούν ατμόσφαιρα σαν αυτή του Παναθηναϊκού. Οι προσδοκίες για ένα σύλλογο σαν τον ΠΑΟ είναι πάντα μεγάλες . Να πάει ο Παναθηναϊκός όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Ο νεαρός αθλητής μίλησε παράλληλα και για τον νέο του τεχνικό τον Τεό Λοράντο: «Είναι ένα προπονητής που τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση για το έργο του στο Ναυτικό Όμιλο Bουλιαγμένης . Στον Παναθηναϊκό από πέρυσι έχει δημιουργήσει ένα άκρως νεανικό και ελπιδοφόρο σύνολο που είναι πάντα ανταγωνιστικό απέναντι στους μεγάλους αντιπάλους και παίζει ωραίο πόλο»

Σε ό, τι αφορά το πρότυπο του, αυτός είναι ο Γιώργος Αφρουδάκης: «Είναι ένας άνθρωπος που τον θαυμάζω από μικρό παιδί τόσο σαν παίκτη αλλά και για το ήθος του και εκτός πισίνας . Δεν είναι τυχαίο που και ο κόσμος εκτός του χώρου της πισίνας γνωρίζει το όνομα του, ποιος είναι και το τι έχει καταφέρει. Είναι μια τέλεια ευκαιρία για να μάθω πολλά από τον ίδιο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.