ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ

Στραματσόνι: «Θα είναι δύσκολο»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη.

Στραματσόνι: «Θα είναι δύσκολο»

Αρχικά, ο Ιταλός τόνισε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς φάνηκε και στην Αθήνα ότι είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, και γι’ αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή της».

Σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού που θα επιλέξει, είπε:«Ο Παναθηναϊκός έχει την δική του ταυτότητα στο παιχνίδι του και αυτό θα γίνει και αύριο. Με εντυπωσίασε η ικανότητά τους στα στημένα, έχουν πολύ καλούς επιθετικούς όπως ο Μάρκανεν και τους σεβόμαστε όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας».

Για τον αγωνιστικό χώρο:«Δεν μου αρέσει γενικά ο συνθετικός χλοοτάπητας, όμως γνωρίζω ότι είναι ένας σύγχρονος τύπος συνθετικού χλοοτάπητα. Γενικά, όμως μου αρέσει να παίζουμε σε κανονικό γρασίδι. Για εμάς θα είναι κάτι νέο, όμως στην σημερινή προπόνηση θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε καλύτερα στο γήπεδο».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θα είμαι πολύ ειλικρινής, δεν υπάρχει τρόπος να είσαι φρέσκος παρά μόνο παίζοντας, ο χρόνος για να ανακάμψουν οι πάικτες μετά το ματς είναι περισσότερος για μας. Μόνο παίζοντας μπορούμε να βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση αλλά και να γνωριστούμε καλύτερα».

Για τον Χουλτ: «Ο Νίκλας είναι μαζί μας, και για εκείνον θα είναι σίγουρα ξεχωριστό μιας και είναι παιχνίδι στην Σουηδία, όμως έχω 20 παίκτες και είμαστε μια ομάδα με δύο καλούς παίκτες σε κάθε θέση και έτσι δεν ανησυχώ. Αύριο θα αποφασίσω οριστικά χωρίς όμως να ρισκάρω καθόλου».

Για την ΑΪΚ: «Από όσο ξέρω είναι μια καλή ομάδα, που έχει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα. Μου αρέσει το παιχνίδι της και έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Ξέρουμε ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.