ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Αντρέα Στραματσόνι για την κλήρωση του Europa League

«Θα είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα»

Ο Αντρέα Στραματσόνι στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση των πλέι οφ, εμφανίστηκε σίγουρος για την ετοιμότητα των παικτών του, όταν έρθει η στιγμή των δύο αγώνων.

«Θα είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα»

Ο Ιταλός τεχνικός, μίλησε με καλά λόγια για την Μπρόντμπι και όπως είπε οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να έχουν πιο ευνοϊκή κλήρωση, χωρίς να σημαίνει πως δεν θα είναι έτοιμοι ώστε να πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Η Μπρόντμπι είναι μια καλή ομάδα. Απέκλεισαν τη Χέρτα Βερολίνου, μια ομάδα επιπέδου Μπουντεσλίγκα, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση στο εντός έδρας παιχνίδι.

Με βάση τη θέση μας στους ισχυρούς σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε μια πιο ευνοϊκή κλήρωση αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την αντίπαλό μας όταν θα έρθει η ώρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.