ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αμφίβολη η παρουσία Σίνγκλετον στην «πρώτη»

Η πρόκριση της Ανχούι στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Κίνας, δημιουργεί ερωτηματικά για το αν θα βρίσκεται στην πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού ο Κρις Σίνγκλετον.

Αμφίβολη η παρουσία Σίνγκλετον στην «πρώτη»

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ των «πρασίνων», πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Κίνα με την Ανχούι, στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Όμως το γεγονός αυτό, κάνει αυτόματα την παρουσία του στην πρώτη συγκέντρωση των κυπελλούχων Ελλάδας, εξαιρετικά αμφίβολη.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έχει προαναγγείλει εδώ και αρκετές ημέρες, πως η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 17/08. Έτσι αν υπολογίσουμε τις ημέρες και τους αγώνες που έχει να δώσει ακόμα ο Σίνγκλετον στην Κίνα, θα δούμε πως δεν υπάρχουν πολλές ημέρες κενές, ενώ θα πρέπει να υπολογιστεί και η ολιγοήμερη άδεια που τυχόν θα πάρει ο παίκτης για να πάρει τις απαιτούμενες ανάσες και να ξεκουραστεί από τα συνεχόμενα ματς.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.780 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.