ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

8 Αυγούστου 1992: Κι όμως… δεν ήταν όνειρο!

Σαν σήμερα, πριν από 24 χρόνια, η καλύτερη ομάδα που εμφανίστηκε ποτέ σε οποιοδήποτε σπορ κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης. Και δεν ήταν όνειρο...

8 Αυγούστου 1992: Κι όμως... δεν ήταν όνειρο!

Ίσως οι Θεοί του μπάσκετ, όσοι κι αν είναι, όπου κι αν βρίσκονται, να χρωστάνε ένα παιχνίδι. Το 1992 στην Βαρκελώνη υπήρχε μια ομάδα! Η πρώτη, η αυθεντική, η καλύτερη, η μοναδική… Κέρδισε τα παιχνίδια που έδωσε με μέσο όρο διαφοράς πόντων 44.

Κάθε ματς ήταν ένα show, κάθε αντίπαλος ήταν ένα αναμνηστικό μαγνητάκι για το ψυγείο. Σαν σήμερα, στις 8 Αυγούστου 1992, ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακόμα και ο Ντράζεν Πέτροβιτς, ο οποίος στον τελικό είχε πετύχει 24 πόντους και μαζί με τους 23 πόντους του Ντίνο Ράτζα περιόρισαν την ήττα στο 117-85, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια μέρα στη δουλειά.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 937.179 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αμερικάνικη dream team ήταν φτιαγμένη και προορισμένη γι’ αυτό ακριβώς που έκανε.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.