ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Παίζει ο Ρινάλντι με Ομόνοια

 Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό θα κάνει ο Αργεντινός στο φιλικό της Πέμπτης στην Κύπρο, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από τη NOVA.

Την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά σε δράση τον Λαουτάρο Ρινάλντι θα έχουν την Πέμπτη στο φιλικό με την Ομόνοια οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός επιθετικός θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του “τριφυλλιού” για το τελευταίο καλοκαιρινό φιλικό, αφού ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να τον… τσεκάρει εν όψει των παιχνιδιών με τη Μπρόντμπι.

Ο Ρινάλντι βρίσκεται σε πολυ καλή κατάσταση και στις προπονήσεις δείχνει θετικό πρόσωπο, αλλά και σχετικά καλή ετοιμότητα. Γι’ αυτό και ο Στραματσόνι θα τον χρησιμοποιήσει στην Κύπρο, ώστε να τον δει και σε συνθήκες αγώνα προκειμένου να κρίνει αν θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί – σε περίπτωση που χρειαστεί – και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται.

Μάλιστα, τον Ρινάλντι θα μπορούν να τον δουν και οι φίλοι της ομάδας, αφού όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο, τα κανάλια Novasports θα δείξουν σε ζωντανή σύνδεση το φιλικό με την Ομόνοια.

Exit mobile version