ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Με Ρινάλντι κόντρα στην Ομόνοια

Την πρώτη του εμφάνιση έστω και ανεπίσημα θα κάνει στο φιλικό με την Ομόνοια ο Λαουτάρο Ρινάλντι, καθώς βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κύπρο.

Με Ρινάλντι κόντρα στην Ομόνοια

Για την Κύπρο θα ταξιδέψει το πρωί της Πέμπτης (11/08) ο Παναθηναϊκός, καθώς το βράδυ θ’ αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Ομόνοια στο «ΓΣΠ» στην πρόβα τζενεράλε, ενόψει και των αναμετρήσεων με την Μπρόντμπι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην αποστολή που επέλεξε ο Αντρέα Στραματσόνι το όνομα που ξεχωρίζει είναι του Λαουτάρο Ρινάλντι, που αναμένεται να πάρει και λεπτά συμμετοχής, ώστε να δείξει σε τι επίπεδο ετοιμότητας βρίσκεται.

Από κει και πέρα ο Ιταλός τεχνικός, άφησε αρκετούς από τους βασικούς εκτός αποστολής για να πάρουν τις απαιτούμενες ανάσες (Ζέκα, Μολέδο, Μπεργκ, Χουλτ, Στιλ και Τελάντερ), ενώ εκτός αναμέτρησης θα είναι και οι Αμπέντ, Ταυλαρίδης που δεν υπολογίζονται και θα αποχωρήσουν.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε κορόιδο, ανοίγματα και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τους Μολέδο να προπονείται ατομικά, ενώ οι Χουλτ και Τελάντερ συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Αναλυτικά η αποστολή του «τριφυλλιού»: Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Νάνο, Ευαγγέλου, Λουντ, Στάικος, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.