ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με βασικό τον «Σίφο» η Ντιναμό στο ντέρμπι

Αυτή την ώρα η ομάδα του Ζάγκρεμπ αγωνίζεται με την Χάιντουκ στο Σπλιτ για την 4η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος, με τον Σίλντεφελντ να είναι στο αρχικό σχήμα.

Με βασικό τον «Σίφο» η Ντιναμό στο ντέρμπι

Στο αρχικό σχήμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο μεγάλο σημερινό ντέρμπι με τη Χάιντουκ στο Σπλιτ βρίσκεται ο Γκόρντον Σίλντεφελντ. Ο προπονητής των Κροατών μετά τον αποκλεισμό του παίκτη από το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Σιμπάλια, όχι μόνο τον επανέφερε, αλλά τον χρησιμοποιεί και στην αρχική ενδεκάδα σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι.

Ουσιαστικά, ο Κράνιτσαρ δείχνει πως ο αποκλεισμός του «Σίφο» από το προηγούμενο ματς ήταν για να τον έχει πιο φρέσκο στο ντέρμπι, όπου και τον χρησιμοποίησε από την αρχή.

Το συγκεκριμένο γεγονός, πάντως, δεν έχει σχέση με το θέμα του Παναθηναϊκού, αφού ούτως ή άλλως οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να αγωνιστεί ο Σίλντεφελντ και στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Σάλτσμπουργκ πριν γίνουν οι τελικές κινήσεις. Μέχρι τότε ο Κροάτης θα υπολογίζεται κανονικά από τον Κράνιτσαρ, που έχει δηλώσει πολλές φορές πως όποιος είναι στη διάθεσή του και στο ρόστερ μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να αγωνιστεί με την ομάδα.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.