ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μάικ Τζέιμς

«Το υψηλότερο σκαλοπάτι της καριέρας μου»

Ο Μάικ Τζέιμς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό για το γεγονός πως επιστρέφει στην Ελλάδα ως παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods, χαρακτηρίζοντας τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι» ως το υψηλότερο σκαλοπάτι της καριέρας του.

«Το υψηλότερο σκαλοπάτι της καριέρας μου»

Ο Αμερικανός γκαρντ, όπως και ο Τζέιμς Φελντέιν, έφτασε στην Ελλάδα το πρωί της Τρίτης και στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν και την πορεία της ομάδας.

Παράλληλα ο Τζέιμς μίλησε για την παρουσία του Γιάννη Μπουρούση στον Παναθηναϊκό Superfoods, την προοπτική του NBA, αλλά και το τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από μικρό χρονικό διάστημα, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Superfoods. Θα είναι μια πολύ καλή χρονιά, είμαι σίγουρος γι΄ αυτό. Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι μια τόσο μεγάλη ομάδα που δεν μπορείς παρά να έχεις τις υψηλότερες προσδοκίες. Έχουμε να ενώσουμε κάποια κομμάτια και πραγματικά πιστεύω πως το να μην κερδίσεις τα πάντα με αυτή την ομάδα θα είναι σαν ήττα. Αυτό είναι το υψηλότερο σκαλοπάτι της καριέρας μου».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.429 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με την προοπτική που είχε να πάει στο ΝΒΑ, τόνισε: «Δεν απογοητεύτηκα καθόλου που δεν πήγα στο ΝΒΑ. Η  αλήθεια είναι πως είχα κάποιες προτάσεις αλλά δεν υπήρχε κάποια που να με ενδιέφερε. Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό Superfoods».

Ο Μάικ Τζέιμς θα συναντήσει στον Παναθηναϊκό Superfoods τον Γιάννη Μπουρούση, με τον οποίο είχαν πέρσι μια εξαιρετική σεζόν: «Η παρουσία του Γιάννη στην ομάδα θα με κάνει να νιώσω πιο άνετα. Είμαι χαρούμενος που θα τον ξαναδώ και που θα είμαστε συμπαίκτες. Όταν μου κατέθεσε πρόταση ο Παναθηναϊκός Superfoods μίλησα μαζί του, συζητήσαμε πολλά. Μου είπε ότι μπορεί να έρθει κι εκείνος στην ομάδα και τότε είπα: “OK, τότε θα πάω κι εγώ”. Μιλάμε ακόμη καθημερινά και ελπίζω να είμαστε ξανά μαζί στο Final 4», σημείωσε.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη και το τουρνουά «Diamonds Are Forever», το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου: «Αυτό που θα γίνει για τον Διαμαντίδη στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ του αξίζει. Ό,τι παίρνει του αξίζει. Αναμφισβήτητα είναι ένας μύθος. Θα είναι κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτόν το συγκεκριμένο τουρνουά και χαίρομαι πολύ που θα συμμετάσχω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.