ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εγκώμια Μοράτι για Στραματσόνι

Με κολακευτικά λόγια για τον Αντρέα Στραματσόνι, μίλησε ο πρώην ιδιοκτήτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι.

Εγκώμια Μοράτι για Στραματσόνι

Μιλώντας στην «Corriere Dello Sport», ο πρώην ιδιοκτήτης των «νερατζούρι» Μάσιμο Μοράτι, εγκωμίασε τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, για το έργο που κάνει στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι προπονητές έχουν υποχρέωση να φέρνουν αποτελέσματα και δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από τις ικανότητες ή τη δουλειά τους. Υπάρχουν φάσεις, στιγμές, τύχες. Επέλεξα τον Στραματσόνι επειδή πήγε εξαιρετικά με την ομάδα Νέων, μετά την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι, ενός κυρίου και πολύ καλού προπονητή. Ο Στραματσόνι ολοκλήρωσε καλά τη σεζόν και άρχισε ακόμα καλύτερα την επόμενη. Μετά, όμως, επήρθε η κατάρρευση. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ότι και να λέμε εμείς, μετράνε τα αποτελέσματα. Τα πρότζεκτ δεν μπορούν να υλοποιηθούν εάν δεν συνοδευτεί με νίκες. Τώρα ο Στραματσόνι προπονεί στην Ελλάδα. Είναι πανέξυπνος και έχει μεγάλο ταλέντο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.