ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Νέο εξώδικο της Nova προς τη Super League

Να μην τροποποιηθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος και όταν πια αυτό αρχίσει να συνεχιστεί από την αγωνιστική που θα διεξαγόταν κατά το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, ζητά η Nova από τη Super League με νέο εξώδικό της προς το συνδρομητικό κανάλι.

Νέο εξώδικο της Nova προς τη Super League

Πιο συγκεκριμένα, η Nova ζητά να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου, όχι όμως από την 1η του αγωνιστική αλλά από την 3η, η οποία θα ήταν ούτως ή άλλως προγραμματισμένη για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.