ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Χαρούμενοι που προκριθήκαμε»

Ο Κάρλος Ζέκα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόκριση του Παναθηναϊκού, στην φάση των ομίλων του Europa League.

Ζέκα: «Χαρούμενοι που προκριθήκαμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέκα στον OTE TV:

Για την πρόκριση: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση. Πέρυσι είχαμε μια πολύ άσχημη εμπειρία και δεν μπορούσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που αξίζει τα πάντα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα για όλους εμάς. ».

Σχετικά με την διαχείριση μετά το 1-0: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο. Υπήρχε πίεση από τον κόσμο και βγήκαν πολύ δυνατά και μας πίεσαν. Μπήκαμε στο παιχνίδι έχοντας στο μυαλό μας και το 3-0 του πρώτου αγώνα, αλλά ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλάξαμε πράγματα, γιατί αν γινόταν το 2-0 θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και ξέραμε ότι χρειαζόταν να σκοράρουμε για να τελειώσουμε την πρόκριση. Όλοι αυτό σκεφτόμασταν και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλο γκολ».

Για τις πολλές λύσεις που έχει το «τριφύλλι» φέτος: «Το νιώθω στα ματς και τις προπονήσεις ότι υπάρχει ποιότητα. Όλοι μας παλεύουμε για μια θέση στην ομάδα. Είναι μια καλή μάχη και ξέρω ότι πρέπει να παίξω καλά για να είμαι στο γήπεδο. Όλοι μας παλεύουμε για μια θέση στην ενδεκάδα και αυτό θέλουμε όλοι μας, για να δώσουμε πολύτιμες λύσεις στην ομάδα».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αυριανή κλήρωση: «Περιμένουμε την κλήρωση και θα δούμε τι θα βγάλει και μετά θα μιλήσουμε για να δούμε αν έχουμε καλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα θέλαμε πιο εύκολους αντιπάλους, αλλά ακόμα κι αν δεν είναι έτσι και είναι δυνατές οι ομάδες από την κλήρωση, θα παλεύουμε πάντα για τη νίκη. Είναι δύσκολο, όμως όχι αδύνατο. Θέλουμε να περάσουμε από τον όμιλο και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε πετύχει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.