ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα έσοδα του Παναθηναϊκού από την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός προσπέρασε και το εμπόδιο της Μπρόντμπι, προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League και κέρδισε βαθμούς, πρεστίζ αλλά και… λεφτά.

Τα έσοδα του Παναθηναϊκού από την πρόκριση

Η πρόκριση των «πράσινων» στους ομίλους, αποφέρει συνολικά στον Παναθηναϊκό 2,4 εκ. ευρώ άμεσα. Από κει και πέρα, σε έξι αγώνες-μίνιμουμ-που θα δώσει το «τριφύλλι» εφεξής, μπορεί να φέρει και άλλα χρήματα στο ταμείο του συλλόγου.

Πέραν των 2,4 εκ. ευρώ, οι «πράσινοι» θα πάρουν και ένα ποσό από το market pool της UEFA, το οποίο καθορίζεται από τη διαίρεση του αριθμού τω ομάδων που συμμετέχουν από κάθε χώρα. Στην προκειμένη, η διαίρεση θα γίνει διά του τρία… με τα χρήματα που θα προστεθούν στα σίγουρα 2,4 εκ. ευρώ να μην είναι πολλά, αλλά σε κάθε περίπτωση, κάθε ποσό, καλοδεχούμενο.

Όσον αφορά τη συνέχεια, κάθε νίκη του Παναθηναϊκού θα αποφέρει 360.000 ευρώ, κάθε ισοπαλία 120.000, ενώ τα ποσά αυξάνονται αναλόγως τις… επιδόσεις. Η πρωτιά στον όμιλο φέρνει 500.000, η δεύτερη θέση 250.000, ενώ πιθανή πρόκριση στους «32» (είτε ως πρώτος, είτε ως δεύτερος) φέρνει 500.000 ευρώ (συμμετοχή στα προημιτελικά 750.000 ευρώ, στα ημιτελικά 1,5 εκ. ευρώ, φιναλίστ 3,5 εκ. ευρώ και νικητής 6,5 εκ. ευρώ).

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 74.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.