ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ

Στραματσόνι: «Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε»

Ολα όσα δήλωσε ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού, πριν από την κλήρωση του Europa League.

Στραματσόνι: «Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι στην εκπομπή του ΟΤΕ TV για την κλήρωση του Europa League:

Πόσο σημαντικό είναι ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 4ο γκρουπ και όχι στο 3ο: «Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο δυνατό γιατί είμαστε στο χειρότερο γκρουπ δυναμικότητας, από την άλλη δεν έχει διαφορά το 3ο με το 4ο γιατί θα παίξεις με τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Αν έχει κάποια προτίμηση σε κάποια αντίπαλο: «Στόχος μας δεν είναι απλά να συμμετάσχουμε αλλά να προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Να δούμε τους αντιπάλους να τις αναλύσουμε. Σίγουρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια διαφορετική ομάδα απο τις υπόλοιπες. Αλλά και για τους αντιπάλους μας δεν είναι το καλύτερο ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 4ο γκρουπ. Χθες δέχθηκα συγχαρητήρια από πολλούς φίλους στην Ιταλία, όπως ο Σπαλέτι, και τους είπα “προσέξτε γιατί μπορεί να μας βρείτε μπροστά σας!”».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.349 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν όντως θέλει να κληρωθεί με μία ιταλική ομάδα: «Σίγουρα αστειευόμουν χτες γιατί οι ιταλικές ομάδες είναι από τις πιο δυνατές ομάδες που υπάρχουν στη διοργάνωση».

Για το αν προτιμάει να είναι όλες οι ομάδες κοντά στη δυναμικότητα ή να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στον όμιλο: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός και είναι πολύ σημαντικό να προκριθούμε. Η ιστορία μιλάει από μόνη της για το τι έχει κάνει ο σύλλογος στην Ευρώπη. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα πριν δούμε την κλήρωση».

Για τα θετικά που προσφέρει η πρόκριση στη δική του δουλειά στην ομάδα:«Σίγουρα το γεγονός ότι έχουμε έξι σίγουρα παιχνίδια μπροστά μας, μάς κάνει να είμαστε πιο έτοιμοι. Είχαμε μια συζήτηση με τον πρόεδρο για το αν μπορούμε, όχι να δυναμώσουμε, αλλά να μεγαλώσουμε τον αριθμό των παικτών μας, γιατί έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Europa League».

Για τη διαφορά που έχουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχω εξηγήσει πολλές φορές στους παίκτες μου οτι η Ευρώπη με την Ελλάδα είναι κάτι διαφορετικό. Στην Ελλάδα πρέπει να είμαστε 90 λεπτά κυρίαρχοι αλλά στην Ευρώπη δεν μπορείς να το κάνεις αυτό συνεχώς. Μπορεί να το κάνεις, μπορεί και όχι, οπότε χρειάζεται πλάνο για να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες κάθε αγώνα».

Για τις μεταγραφές: «Γνωρίζουμε ποιες είναι οι ανάγκες μας. Έχουμε 2-3 ποδοσφαιριστές που εξετάζουμε αλλά δεν είναι τόσο εύκολο γιατί πρέπει να κρατήσουμε κάποιες ισορροπίες στα οικονομικά της ομάδας και στα αποδυτήρια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.