ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Βγάζουν τη γλώσσα στη δικαιοσύνη οι κατηγορούμενοι της «εγκληματικής»

Στον κάλαθο των αχρήστων και η… 14η αίτηση εξαίρεσης του εισαγγελέα της «εγκληματικής οργάνωσης» και αμέσως κατατέθηκε η 15η! Ανέκδοτο πλέον στους δικαστικούς κύκλους η «τεχνητή» κωλυσιεργία!

Βγάζουν τη γλώσσα στη δικαιοσύνη οι κατηγορούμενοι της «εγκληματικής»

Το… θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απέρριψε και την… 14η αίτηση εξαίρεσης που έχουν υποβάλει οι ποινικά διωκόμενοι της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης», κατά του εισαγγελέα εφετών που χειρίζεται την υπόθεση, Σταμάτη Δασκαλόπουλου. Η εν λόγω αίτηση εξαίρεσης είχε υποβληθεί από τον διαιτητή Κώστα Ιωαννίδη, που κατηγορείται για δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος και του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης να διευθύνει αγώνες ποδοσφαίρου.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.