Ποδόσφαιρο

Καλή μπροστά αλλά πίσω «μπάζει» (Vid)

Ισόπαλη ήρθε η Σταντάρ Λιέγης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπριζ, με την προσεχή αντίπαλο του «τριφυλλιού» να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην άμυνα.

Η Σταντάρ Λιέγης, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπριζ αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Η προσεχής αντίπαλος του «τριφυλλιού» αντιμετώπισε γι’ άλλο ένα παιχνίδι τρομερά αμυντικά προβλήματα.

Στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης η Σταντάρ κατάφερε να προηγηθεί με τον  Μπιραμά Τουρέ έπειτα από γύρισμα του Μάε και κράτησε το προβάδισμά της μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ωστόσο, με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 53’ είδε τον Γκέντοζ να την ισοφαρίζει με ωραίο σουτ, έπειτα από αδράνεια του Γκορό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τόσο η Μπριζ όσο και η Σταντάρ έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Τελικά η Σταντάρ πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 86ο λεπτό με γκολ του 22χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Τζούνιορ, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 70.

Βέβαια, ενώ όλα έδειχναν ότι θα φύγει με το σπουδαίο διπλό από την Μπριζ, ο Ένγκελς με κεφαλιά έκανε το 2-2 στο 94′. Αξίζει να σημειωθεί ότι επιθετικά η Σταντάρ μπορεί να ήταν καλή αλλά η αμυντική της λειτουργία ήταν κάκιστη.

https://www.youtube.com/watch?v=z8gCv2GHjuI

Exit mobile version