ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Συν» 5.000.000 ευρώ με την πρώτη!

Μέχρι πέρυσι ο Παναθηναϊκός ζημιώθηκε περίπου 10.000.000 ευρώ από τους αποκλεισμούς από Σταντάρ, Μπριζ, Γκαμπάλα.

«Συν» 5.000.000 ευρώ με την πρώτη!

Αυτό που πιστώνεται στον Αντρέα Στραματσόνι είναι ότι ένα χρόνο μετά την Γκαμπάλα έστειλε στο πυρ το εξώτερον τα «φαντάσματα» (ο ΠΑΟ αποκλείστηκε πρώτη φορά στην ιστορία του από σωματείο του Αζερμπαϊτζάν που βρισκόταν στην… 358η θέση στο ranking της ΟΥΕΦΑ) δίνοντας το δικαίωμα στον Όμιλο ν’ αναπνεύσει.

Οι πειστικές εμφανίσεις απέναντι σε Σκανδιναβούς που ήταν πιο έτοιμοι αγωνιστικά, οι εξαιρετικές εμφανίσεις παικτών που έφερε ο ίδιος στην Αθήνα (Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Ιβάνοφ) ελάφρυναν το κλίμα που είχε βαρύνει γι αυτόν μετά τα περσινά.

Ο κόουτς «έβγαλε τα λεφτά του», με το κλαμπ να περιμένει μίνιμουμ 5.000.000 ευρώ από τους ομίλους του Γιουρόπα που μπορεί ν’ αυξηθούν αν η εικόνα του είναι καλή στα παιχνίδια.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι πέρυσι  ζημιώθηκε περίπου 10.000.000 ευρώ από τους αποκλεισμούς κόντρα σε Σταντάρ Λιέγης, Μπριζ, Γκαμπάλα, χρήματα που έλειψαν δραματικά από το σωματείο. Πέρσι στο Βέλγιο ο Ζέκα έλεγε ότι όλοι είχαν κουραστεί ν’ αποτυγχάνουν, οι οπαδοί κυνήγησαν παίκτες μετά την Καμπάλα (θύμα ξυλοδαρμού ο Σάντσεθ), το ταμείο ήταν μείον, η εξέδρα έκανε καθιστική διαμαρτυρία στα πρώτα ματς πρωταθλήματος, το ηθικό ήταν στα τάρταρα με το κλαμπ να χάνει όλους τους στόχους του.

Είδαμε πως η πρόκριση έφερε αέρα αισιοδοξίας (συντελούν και τα χάλια των παραδοσιακών ανταγωνιστών), φάνηκε στην κίνηση των διαρκείας, στην ορμή της ΠΑΕ στο μεταγραφικό παζάρι αφού αναζητείται στόπερ, εξτρέμ και γκολκίπερ (;) Ο Ιταλός έφερε εις πέρας την δουλειά, δεν νοιάστηκε στιγμή για το στράβωμα που υπήρχε από κάμποσους που ξίνισαν με την επιλογή του να παίξει με τρεις σέντερ μπακ κόντρα σε «άγραφους» Δανούς/Σουηδούς.

Ο άνθρωπος μελέτησε τι είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια και βαρέθηκε να παρατηρεί τους πράσινους να μαζεύουν τη μπάλα από τα δίχτυα τους από προσπάθειες των αντιπάλων μέσα στη μικρή περιοχή τους! Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε εξαιρετική δουλειά με ψίχουλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά όταν κλήθηκε να κάνει το βήμα παραπάνω (απέναντι στην αποδυναμωμένη Σταντάρ, την απίθανη Γκαμπάλα και τη Μπριζ που είχε νικήσει 2-1 στην Αθήνα) απέτυχε. Ο «Στράμα» γέμισε την ομάδα ποιότητα, έφερε εξαιρετικούς παίκτες στο «Καλαφάτης» κι άναψε την φλόγα της αισιοδοξίας στους οπαδούς διαχειριζόμενος ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σύνολο 100% ΔΙΚΟ ΤΟΥ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.