ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέρσι τον γονάτισε μια…γονατιά

«Ξορκίζει» τον περσινό τραυματισμό με τους Αζέρους ο Ρόμπιντ Λουντ που κάνει ματσάρες.

Πέρσι τον γονάτισε μια…γονατιά

Πέρσι ο Ρόμπιν Λουντ δέχθηκε μια δυνατή γονατιά στον πνευμονοθώρακα στο ματς του Αζερμπαϊτζάν κι ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω. Δεν είναι υπερβολή να υπογραμμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν μας έμεινε στη μνήμη περισσότερο για το απίστευτο χαμένο τετ-α-τετ (31.1) με τον Πλατανιά στα Χανιά, αφού ποτέ δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό.

Φέτος από το ξεκίνημα της προετοιμασίας είναι από τους καλύτερους εκπλήσσοντας τους πάντες που τον είχαν ψιλο-ξεγράψει παρότι μόνο τυχαίος δεν είναι. Το παιδί πρόλαβε να ξεχωρίσει από τα 18 του στην Ελσίνκι όπου μέτρησε 122 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 22 γκολ και 17 ασίστ σε περίπου 8.300 λεπτά συμμετοχής. Αυτό σημαίνει ότι έβρισκε  δίχτυα περίπου ανά τέσσερα παιχνίδια.

Στη Σουηδία λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ του…αιώνα μ’ εκείνο το απίστευτο σλάλομ στο δεύτερο ημίχρονο (θυμίζοντας Σαραβάκο, πάλι στην ίδια χώρα, κόντρα στη Γκέτεμποργκ, φθινόπωρο του 1991), με την ΑΪΚ δική του σέντρα έφερε το 1-1, ενώ η είσοδός του θωράκισε τον άξονα, αφού το ανέβασμα του Ζέκα και το απίστευτο ματς του Γουακάσο έκοψαν τον βήχα στους παίκτες της Μπρόντμπι

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.